<< Vorige - Volgende >>


Halo 3 ODST (Xbox 360)
Halo 3 ODST (Xbox 360)
Halo 3: ODST biedt een nieuwe kijk op de oorlog die we kennen uit Halo. De succesvolle first-person-shooter is voorzien van nieuwe multiplayer content en singleplayer-missies. Hierin ga je met een nieuwe held op pad.

In Halo 3: ODST zul je in de schoenen stappen van een Orbital Drop Shock Trooper (ODST) en vanuit zijn perspectief zal je de strijd in New Mombasa aangaan. Saillant detail, natuurlijk speel je niet als de grote Master Chief, maar zal je wel horen over zijn daden. Het jaar is 2552. De legers van de Covenant hebben controle over de stad New Mombasa. Ze zoeken naar iets diep in de grond. Jouw orders: Blijf leven, zoek je medestrijders, en ontsnap uit de stad.

In Halo 3: ODST zal je niet alleen in je eentje het verhaal kunnen doorlopen. De game ondersteunt de mogelijkheid om Halo 3: ODST met vier personen tegelijk te spelen. Daarnaast biedt deze game nieuwe maps voor Halo 3 en natuurlijk bevat Halo 3: ODST een aantal speciaal voor deze game ontwikkelde online spelmodi waarin spelers het tegen elkaar op kunnen nemen.
Euro 19.95
Voorraad: Ruim op voorraad


Aantal