<< Vorige - Volgende >>


Wireless Xbox 360 Controller Zwart
Wireless Xbox 360 Controller Zwart
Deze draadloze controller is een opmerkelijk staaltje van technisch vernuft:

Hoogwaardige techniek
De draadloze controller is nauwkeurig en biedt dezelfde snelheid en reactietijd als de gewone versie.

Zo licht als een gewone controller
Doordat de draadloze controller een eigen stroomvoorziening heeft, zou je verwachten dat hij zwaarder is dan een gewone controller. Maar je voelt direct dat het een lichtgewicht is, met een ergonomisch en vernieuwend design. Een controller heeft nog nooit zo natuurlijk aangevoeld. Je gebruikt hem op gevoel.

Beter ontwerp
De geheugenkaarten gaan nu rechtstreeks in de console en niet meer in de controller. Ook je koptelefoon kun je rechtstreeks op de controller aansluiten. Verder is er veel aandacht besteed aan het ontwerp en de kleur. Door al deze verbeteringen is de draadloze controller vrijwel niet van de gewone versie te onderscheiden.

Meer spelers
Als je goed naar Xbox 360 kijkt, zie je dat er aan de voorkant maar twee poorten zitten voor gewone controllers. Het is de bedoeling dat er meer gamers draadloos gaan. Dankzij de ingenieuze technologie van de controller kunnen er gemakkelijk vier gamers tegelijk meedoen zonder enige vertraging.

Groot bereik
De draadloze controllers hebben een bereik van 9 meter. Je kunt er dus echt eens goed voor gaan zitten en gamen met HD-tv/surround sound-instellingen voor je grote plasmascherm. De controllers werken op normale AA-batterijen of op een Xbox 360 oplaadbare batterij, die gebruik maakt van de innovatieve Play and Charge-kabel, waarmee je zonder onderbreking kunt blijven gamen wanneer de stroom begint op te raken.

Draadloze verbinding
De Xbox 360 is gebruiksklaar en kan je draadloze controller(s) direct ontvangen. Je hoeft hem alleen maar in te schakelen met de Guide-knop op je draadloze controller.

Geen gerommel met kabels
Kabels zijn niet mooi en kunnen zelfs gevaar opleveren. Met de draadloze controller heb je geen kabel meer nodig. De wirwar van kabels in de kamer is dus voorgoed verleden tijd! 
Mocht je het nog niet weten: de Xbox 360™ is volledig draadloos: draadloze controllers, draadloos netwerk. Alle kabels zijn vervangen door radiogolven.
49.95  Euro 32.50
Voorraad: Niet meer op voorraad dit artikel wordt toegezonden zodra er weer voorraad is


Aantal